-Да невже? Я надеру тобі сраку!Чуєш псина, паця не російська, йди скули під дверима господаря. Струм він такий потворі є покладе.
-Да невже? Я надеру тобі сраку!Чуєш псина, паця не російська, йди скули під дверима господаря. Струм він такий потворі є покладе.
Спробуй, чихуахуа, максимум що ти зробиш, так візгнешь після того як я тобі глотку порву, я тобі в дупу вставлю телескоп, для глибокої теленоскопіі.-Да невже? Я надеру тобі сраку!
-Добре, чоловіче, погнали. Чому б тобі не зняти ці шкіряні лахміття? Я роздягнуся і ми вирішимо прямо тут, наринзі.Спробуй, чихуахуа, максимум що ти зробиш, так візгнешь після того як я тобі глотку порву, я тобі в дупу вставлю телескоп, для глибокої теленоскопіі.
Мій батько казав що не треба соромитися своіх стручків, до тогож якщо вони такі величезні.Ти показав би свій стручёк бабам, ті одразу ахуел від того що він в мінус йде.
Ти вже бачити розучився, він у тебе в мінус йде? Гарна у тебе мати, правильний мужик.Мій батько казав що не треба соромитися своіх стручків, до тогож якщо вони такі величезні.
Добре почнемо бій, але спочатку я покажу що в мене в штаняхТи вже бачити розучився, він у тебе в мінус йде? Гарна у тебе мати, правильний мужик.
всмысле?тебя же забанили